Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.leden 12:33

Já nepatřím k vyšśí třídě, ale k té střední a do restaurace na obědy jsme chodili v pracovní dny denně, protože jsme dostávali v práci stravenky. Nechodili jsme do drahých restaurací, ale do běžných, kde dobře vařili a nebylo to drahé a dalo se tam platit stravenkami. Některé restaurace mají ještě vedlejší sál, kde mají jídla napsaná na tabuli a není tam obsluha, člověk si vybere jídlo, řekne si o něho u okénka, oni to nandají na talíř a dají na tác, zaplatí a vezme si příbor a jde ke stolu pak vrátí nádobí. Nekouří se tam, většina lidí se jen naji a jde, téměř se tam nečeká, mají tam stejně dobré jídlo a hlavně levnější (než ve vedlejším sále s obsluhou). Chodilo nás tam dost – všichni z práce…

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.leden 13:05

Já nepatřím k vyšśí třídě, ale k té střední a do restaurace na obědy jsme chodili v pracovní dny denně, protože jsme dostávali v práci stravenky. Nechodili jsme do drahých restaurací, ale do běžných, kde dobře vařili a nebylo to drahé a dalo se tam platit stravenkami. Některé restaurace mají ještě vedlejší sál, kde mají jídla napsaná na tabuli a není tam obsluha, člověk si vybere jídlo, řekne si o něho u okénka, oni to nandají na talíř a dají na tác, zaplatí a vezme si příbor a jde ke stolu pak vrátí nádobí. Nekouří se tam, většina lidí se jen nají a jde, téměř se tam nečeká, mají tam stejně dobré jídlo a hlavně levnější (než ve vedlejším sále s obsluhou). Chodilo nás tam dost – všichni z práce…

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.leden 14:24

Já nepatřím k vyšśí třídě, ale k té střední a do restaurace na obědy jsme chodili v pracovní dny denně, protože jsme dostávali v práci stravenky. Nechodili jsme do drahých restaurací, ale do běžných, kde dobře vařili a nebylo to drahé a dalo se tam platit stravenkami. Některé restaurace mají ještě vedlejší sál, kde mají levnější jídla se samoobsluhou, nekouří se tam, většina lidí se jen nají a jde, téměř se tam nečeká, a mají tam stejně dobré jídlo a hlavně levnější (než ve vedlejším sále s obsluhou).

Chodilo nás do restaurací dost – všichni z práce i sám ředitel, náměstci, vedoucí, neměli jsme prostě žádnou jídelnu.

Dnes chodí do restaurací na obědy dost lidí, co cestují po městě nebo třeba zedníci, pokrývači a ti si dávají obvykle „polední menu“ které je levnější (např. polévka + jídlo za 75 Kč), tyto menu nabízejí mnohé restaurace.