Odpověděl/a – 26.leden 4:33
Kuřecí řízek je ta nejmenší legrace. Nerozklepává se palicí, maximálně obrácenou stranou stranou příborového nože. Kdo má suché, zvolí si prsní, kdo šťavnaté, raději z kýty. Na strouhance až tak nezáleží. Spíše na tuku, na kterém se to smaží a hlavně jak rychle. V restauraci jsem nikdy nepracoval a jejich hrůzám se vyhýbám. Je ale pravda, že ve špičkových jsem ještě nebyl.
Odpověděl/a – 26.leden 4:34
Kuřecí řízek je ta nejmenší legrace. Nerozklepává se palicí, maximálně obrácenou stranou stranou příborového nože. Kdo má rád suché, zvolí si prsní, kdo šťavnaté, raději z kýty. Na strouhance až tak nezáleží. Spíše na tuku, na kterém se to smaží a hlavně jak rychle. V restauraci jsem nikdy nepracoval a jejich hrůzám se vyhýbám. Je ale pravda, že ve špičkových jsem ještě nebyl.