Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.prosinec 9:54

To byl asi dobrej model ne :D ? Ano po zavření očí vidíme vnitřní stranu víček – v létě když se opaluji u vody, tak vidím přes víčka kvůli jejich prokrvení červeně. Blesky vidíš proto- že když zavřeš oči, tak zornice se chce roztahovat a když otevřeš tak se chce stahovat – takže jí zbytečně trápíš :D Když jdeš spát, tak mozek a mozek se při spánku hodí do stavu kdy převrátí oči částečně v sloup.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.prosinec 10:48

To byl asi dobrej model ne :D ? Ano, po zavření očí vidíme vnitřní stranu víček – v létě když se opaluji u vody, tak vidím přes víčka kvůli jejich prokrvení červeně. Blesky vidíš proto, že když zavřeš oči, tak zornice se chce roztahovat a když otevřeš, tak se chce stahovat – takže ji zbytečně trápíš :D Když jdeš spát, tak se mozek při spánku hodí do stavu, kdy převrátí oči částečně v sloup.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.prosinec 10:48

To byl asi dobrej model, ne :D? Ano, po zavření očí vidíme vnitřní stranu víček – v létě když se opaluji u vody, tak vidím přes víčka kvůli jejich prokrvení červeně. Blesky vidíš proto, že když zavřeš oči, tak zornice se chce roztahovat a když otevřeš, tak se chce stahovat – takže ji zbytečně trápíš :D Když jdeš spát, tak se mozek při spánku hodí do stavu, kdy převrátí oči částečně v sloup.