Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.srpen 0:31

Potkal jsem svého známého v jednom nejmenováném městě na jednom nejmenovaném náměstí. Známý si šel do trafiky koupit cigarety a potkal tam svojí známou, následně mi ji představil, byla to taková „láska na první pohled“, a tak jsem je oba pozval do mého oblíbeného podniku (kavárna&bar) kde jsme zůstali až do večera, můj známý pak odešel a já naplno začal „okouzlovat“ dotyčnou slečnu, po 3 týdnech se stala mou partnerkou – vydrželo nám to přes dva roky. To je celý příběh – v kostce snad jsem to dost zkrátil :)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.srpen 0:45

Potkal jsem svého známého v jednom nejmenováném městě na jednom nejmenovaném náměstí. Známý si šel do trafiky koupit cigarety a potkal tam svojí známou, následně mi ji představil, byla to taková „láska na první pohled“, a tak jsem je oba pozval do mého oblíbeného podniku (kavárna&bar) kde jsme zůstali až do večera, můj známý pak odešel a já naplno začal „okouzlovat“ dotyčnou slečnu, po 3 týdnech se stala mou partnerkou – vydrželo nám to přes dva roky. To je celý příběh – v kostce snad jsem to dost zkrátil :)
Doplňuji:
Nemůžu pomoct, ale „Panenka“ má suprovej příběh. A to na romantiku moc nejsem. Popsala jsi to jako kdyby jsi o tom psala povídku :) (myšleno v dobrém)