Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.listopad 23:55

Dělám tvaroh z kefíru a ten pomocí tibetské houby. Dnes jsem našel takový tvaroh, převrácenou vaničku a zjistil, že to není sádlo na kterému jsem se těšil. Tak jsem to snědl, ale páchlo poslední sousto zatuchle. Bylo to v mrazáku, 1 den dole. Jestli tedy nesmrdí v běžné teplotě, tak tomu nebude nic. Jen jestli se líp strouhá zmrzlý?

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.listopad 23:57

Dělám tvaroh z kefíru a ten pomocí tibetské houby. Dnes jsem našel takový tvaroh, převrácenou vaničku a zjistil, že to není sádlo na které jsem se těšil. Tak jsem to snědl, ale páchlo poslední sousto zatuchle. Bylo to v mrazáku, 1 den dole. Jestli tedy nesmrdí v běžné teplotě, tak tomu nebude nic. Jen jestli se líp strouhá zmrzlý?

Zdroj: ať google přestane opravovat slova. je protivný jak cochee