Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.listopad 18:56

Takhle, kryogenika už normálně funguje i teď, takže zmrazit se můžeš už dnes, ale stojí to pěknou pálku, akorát tě ještě nejdou schopný rozmrazit tak abys to přežil. Už léta toho využívají boháči s nějakou neléčitelnou chorobou, nebo těsně před selháním orgánů (stářím), doufaje v to že jednou se najde způsob jak je oživit a odstranit poškození které nastalo zmražením. Někteří si dokonce nechali zmrazit jen hlavu, a spoléhají i na následnou transplantaci celého těla.

Jestli to bude možné, to nikdo neví, ale když má někdo tolik že neví co s prachama a zároveň se mu nechce umřít, když má tolik prachů.. tak proč ne, žejo. Já osobně věřím, že pokud se v tomto století sami nezlikvidujem, tak na 99% toto jednou bude možné, otázkou je jen „kdy“ a jestli už náhodou mezitím nevznikne mnohem jednodušší způsob, jak obejít smrt? I tak si ale myslím, že pokud budu žít alespoň do stovky a populace naroste tak jak se předpokládá, tak se toho ještě dožiju.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.listopad 18:58

Takhle, kryogenika už normálně funguje i teď, takže zmrazit se můžeš už dnes, ale stojí to pěknou pálku, akorát tě ještě nejsou schopný rozmrazit tak abys to přežil. Už léta toho využívají boháči s nějakou neléčitelnou chorobou, nebo těsně před selháním orgánů (stářím), doufaje v to že jednou se najde způsob jak je oživit a odstranit poškození které nastalo zmražením. Někteří si dokonce nechali zmrazit jen hlavu, a spoléhají i na následnou transplantaci celého těla.

Jestli to bude možné, to nikdo neví, ale když má někdo tolik že neví co s prachama a zároveň se mu nechce umřít, když má tolik prachů.. tak proč ne, žejo. Já osobně věřím, že pokud se v tomto století sami nezlikvidujem, tak na 99% toto jednou bude možné, otázkou je jen „kdy“ a jestli už náhodou mezitím nevznikne mnohem jednodušší způsob, jak obejít smrt. I tak si ale myslím, že pokud budu žít alespoň do stovky a populace do té doby naroste tak jak se předpokládá, tak se toho ještě dožiju.