Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.říjen 14:55

To máš pravdu, je to nespravedlivé. Všichni jim moc ustupují, jdeme postupně do kopru všichni. Můj bratr emigroval v roce 1983 za hlbokýho totáče, ale sám, plazil se na hranicích dva dny, v noci mu s*ala na hlavu a to doslova sova, ale věděl, kam, jak, …všechno měl promyšlené, bylo mu devatenáct let. Tady proběhl soud, kdyby se vrátil, odseděl by si sedm let nejtěžšího žaláře. Tyhle můžou všechno, já to taky nechápu a nebere to konce.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.říjen 14:58

To máš pravdu, je to nespravedlivé. Všichni jim moc ustupují, jdeme postupně do kopru všichni. Můj bratr emigroval v roce 1983 za hlbokýho totáče, ale sám, plazil se na hranicích dva dny, v noci mu s*ala na hlavu a to doslova sova, ale věděl, kam, jak, …všechno měl promyšlené, bylo mu devatenáct let. Tady proběhl soud, kdyby se vrátil, odseděl by si sedm let nejtěžšího žaláře. Tyhle můžou všechno, já to taky nechápu a nebere to konce.
Jde ale taky o to, že miláčků je asi tak půl milionu, kam bys je chtěl dát? Ale dnes můžeš spíš urazit prezidenta, než imigranta, to je co?