Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.říjen 11:29

Nevěděla jsem, zda se dá zato dýně jíst syrová. Vždy jsem ji připravovala pečenou s různými druhy koření.

Proto jsem hledala a dověděla se, že hokkaido stejně jako cuketa se dají jíst syrové.

V odkazu je recept na salál, který určitě vyzkouším.
http://www.la­buznik.cz/recep­t/salat-ze-syrove-dyne-hokaido/

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.říjen 13:35

Neuvažovala jsem nad tím,, jak chutná tato dýně syrová. Některé druhy zelenin jsou chutnější připravené tepelně. Vždy jsem ji připravovala pečenou s různými druhy koření.

Proto jsem hledala a dověděla se, že hokkaido stejně jako cuketa se dají jíst syrové. Z cukety dělám různé saláty, ale raději mám dušenou.

V odkazu je recept na salál, který určitě vyzkouším.
http://www.la­buznik.cz/recep­t/salat-ze-syrove-dyne-hokaido/