Odpověděl/a – 29.říjen 11:29
Nevěděla jsem, zda se dá zato dýně jíst syrová. Vždy jsem ji připravovala pečenou s různými druhy koření.
Proto jsem hledala a dověděla se, že hokkaido stejně jako cuketa se dají jíst syrové.
V odkazu je recept na salál, který určitě vyzkouším.
http://www.labuznik.cz/recept/salat-ze-syrove-dyne-hokaido/
Odpověděl/a – 29.říjen 13:35
Neuvažovala jsem nad tím,, jak chutná tato dýně syrová. Některé druhy zelenin jsou chutnější připravené tepelně. Vždy jsem ji připravovala pečenou s různými druhy koření.
Proto jsem hledala a dověděla se, že hokkaido stejně jako cuketa se dají jíst syrové. Z cukety dělám různé saláty, ale raději mám dušenou.
V odkazu je recept na salál, který určitě vyzkouším.
http://www.labuznik.cz/recept/salat-ze-syrove-dyne-hokaido/