Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.říjen 1:34

Brambory a maso půl na půl pálivou papriku
a 1 čili papričku musí prostě trochu pálit a do
druhýho dne ho nechávám odležet v lednici :))
Když nemám hovězí, tak vepřovou plec na malý
kousky to mám furt v mrazáku ždibec i malou
klobásu moravskou, ale s ní to moc nemusím.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.říjen 1:39

Brambory a maso půl na půl pálivou papriku
a 1 čili papričku musí prostě trochu pálit a do
druhýho dne ho nechávám odležet v lednici :))
Když nemám hovězí, tak vepřovou plec na malý
kousky to mám furt v mrazáku ždibec i malou
klobásu moravskou, ale s ní to moc nemusím.
_____________­_____________________
Ještě, tak dvě cibule na půlkolečka :))