Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.srpen 17:03

Topinky jím jen tak, počesnekované a často je také potřu houbovou smaženicí.

Jiný způsob dělám občas – vykrojím střídku, kůrku na pánvi vyplním rozšlehanými vejci s cibulí a přikryji střídkou. Po chvíli otočím, usmažím střídku a na talíři ji počesnekuji. Obrátím, stranu s vejci potřu hořčicí, posypu strouhaným sýrem..jindy zelenina, feferon atd.

Směs na topinky nedělám do zásoby žádnou, mám rád změnu.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.srpen 17:04

Topinky jím jen tak, počesnekované a často je také potřu houbovou smaženicí.

Jiný způsob dělám občas – vykrojím střídku, kůrku na pánvi vyplním rozšlehanými vejci s cibulí a přikryji střídkou. Po chvíli otočím, usmažím střídku a na talíři ji počesnekuji. Obrátím, stranu s vejci potřu hořčicí, posypu strouhaným sýrem..jindy zelenina, feferon atd.

Jindy dávám na topinky tatarský biftek.

Směs na topinky nedělám do zásoby žádnou, mám rád změnu.