Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.srpen 12:19

Je to asi hodně diskutabilní a nevím jak je to ověřené.
V knize Mistrovské ovládání mysli od Haanela je na stranách 50–57 o tom psáno. SP se probudí zanecháním otisku v podvědomí a jeho největším nepřítelem je strach. Rozdělování energie se prý narušuje: Vzdorujícími myšlenkami, kritikou, disharmonií a obzvláště strachem. Mě se to zdá být logické, pokud chci aby tato část těla fungoval, musím žít tak, abych neprociťoval strach, neharmonii a neukládal si do podvědomí negativní závěry o sobě, které pocházejí z kritiky. Musím tedy usilovat o opak toho co narušuje „rozdělování energie“. Myslím, že ho výrazně posiluje víra v Boha a jeho osobnost.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.únor 23:22

Je to asi hodně diskutabilní a nevím jak je to ověřené.
V knize Mistrovské ovládání mysli od Haanela je na stranách 50–57 o tom psáno. SP se probudí zanecháním otisku v podvědomí a jeho největším nepřítelem je strach. Rozdělování energie se prý narušuje: Vzdorujícími myšlenkami, kritikou, disharmonií a obzvláště strachem.

Zdá se mi to být logické. Pokud chci aby tato část těla fungovala, musím žít tak, abych neprociťoval strach, neharmonii a neukládal si do podvědomí negativní závěry o sobě, které pocházejí z kritiky. Musím tedy usilovat o opak toho co narušuje „rozdělování energie“. Myslím, že ho výrazně posiluje víra v Boha a jeho osobnost.

Cvičení:
http://zforum­.cz/f15/solar-plexus-solarni-plete-jak-povzbudit-funkci-cvi-it-533