Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.červenec 23:23

Chorvatsko (Duce, Brela), Španělsko, Řecko. Ve všech čtyřech případech za mladých let s maminkou a sestrou. Všude bylo krásně, jen v Duce to kazili chorvatští ksichtové, kteří se chovají k Čechům opravdu děsně (okamžitě se k vám přeochotně hrnou s nadšeným „ja, ja“, a když zjistí, že nejste Němci, dělají ksichty, tentokrát v neživotném slova smyslu). Španělsko i Řecko naproti tomu má Čechy rádo, ve Španělsku jsem dokonce ke své velké radosti našel českou hospodu, kde Vám dělali radost češtinou a především českým pivem; dokonce i Řecko si Čechů jako turistů vážilo. Vzpomínky na dovolenou u moře jen ty krásné a nejlepší, ovšem samozřejmě vůbec nejlepší by je bylo zažít se zatím marně hledanou partnerkou, v takových případech bývají takové dovolené jistě ještě stokrát krásnější a nezapomenutelnější; o té si zatím nejspíš můžu nechat leda zdát.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.červenec 0:05

Chorvatsko (Duce, Brela), Španělsko, Řecko. Ve všech čtyřech případech za mladých let s maminkou a sestrou. Všude bylo krásně, jen v Duce to kazili chorvatští ksichtové, kteří se chovají k Čechům opravdu děsně (okamžitě se k vám přeochotně hrnou s nadšeným „ja, ja“, a když zjistí, že nejste Němci, dělají ksichty, tentokrát v neživotném slova smyslu). Španělsko i Řecko naproti tomu má Čechy rádo, ve Španělsku jsem dokonce ke své velké radosti našel českou hospodu, kde Vám dělali radost češtinou a především českým pivem; dokonce i Řecko si Čechů jako turistů vážilo. Vzpomínky na dovolenou u moře jen ty krásné a nejlepší, ovšem samozřejmě vůbec nejlepší by je bylo zažít se zatím marně hledanou partnerkou, v takových případech bývají takové dovolené jistě ještě stokrát krásnější a nezapomenutelnější; o té si zatím nejspíš můžu nechat leda zdát.
Doplňuji:
Miroslave, zajímavé ;{D> nicméně dělám si iluze, že až ji najdu, rozhodně ke „stereotypu“ patřit nebudeme, už jen proto, že se zatím marně celý život hledáme.