Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.červenec 22:31

Držím se hesla CO NECHCEŠ ABY DĚLALI JINÍ TOBĚ, NEDĚLEJ TY JIM.Ale ono to neplatí.Snažím se s každým diskutovat slušně, ale mladá generace, když jí dojdou argumenty, tak dokáže akorát vulgárně nadávat , typu ZASR…J KOMUNISTO apod. Na tomto severu se jedná třeba o – zorra – .
A když pominu internet, tak další nezdvořáci jsou kuřáci.Já jim přece také neprdím pod nos, ale oni mně otravují svými cigaretami.Pokud je upozorním, tak jejich argument je MÁME SVOBODU,TAK SI MOHU KOUŘIT KDE CHCI A POKUD SE TI TO NELÍBÍ, TAK BĚŽ JINAM.Nehledě na to, že jsem starší generace a týká mi dvacetiletý floutek.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.červenec 22:48

Držím se hesla CO NECHCEŠ, ABY DĚLALI JINÍ TOBĚ, NEDĚLEJ TY JIM. Ale ono to neplatí. Snažím se s každým diskutovat slušně, ale mladá generace, když jí dojdou argumenty, tak dokáže akorát vulgárně nadávat, typu ZASR…J KOMUNISTO apod. Na tomto severu se jedná třeba o – zorra – .
A když pominu internet, tak další nezdvořáci jsou kuřáci.Já jim přece také neprdím pod nos, ale oni mně otravují svými cigaretami. Pokud je upozorním, tak jejich argument je MÁME SVOBODU,TAK SI MOHU KOUŘIT KDE CHCI A POKUD SE TI TO NELÍBÍ, TAK BĚŽ JINAM. Nehledě na to, že jsem starší generace a tyká mi dvacetiletý floutek.