Odpověděl/a – 10.červenec 23:56
Odhaduju, že to bylo stévií – zkvasila…
😉
Jinak ve spařeném čaji nemá co zkvasit – ani cukr to tak rychle
´nestihne´…
Odpověděl/a – 11.červenec 0:25
Odhaduju, že to bylo stévií – zkvasila…
😉
Jinak ve spařeném čaji nemá co zkvasit – ani cukr to tak rychle
´nestihne´…
____________
…" instantní zeleninovou polévku, proteinový prášek, vlákninu
v prášku a matcha tea"…
Kruciš – a jak to chutná??
😉
___
…„že to je z přírodních zdrojů bez konzervantů“…
Mno… – v to bych nedoufal – spíše bych se zamyslel nad možnou
kontaminací kvasinkami, třeba z nedostatečně upravené vody, špatně
vymyté termosky ( a tak).
___
Občas si vařím ´čaj´ z bylinek právě sesbíraných, omytých v potoce
(a nebo vůbec) – a nekvasí… A nebo jej včas vypiju (případně – su
kvasinkám odolný – ale to nejsu, kysané zelí čistí a čistí…
😉.
Konzervanty nejsou zase takovou ´výhrou´, jak se nám snaží výrobci
polotovarů nahovořit…
😉