Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.červen 14:17

http://webcache­.googleusercon­tent.com/sear­ch?q=cache:1n_G_T7cXp4J:­magazin.ceske­noviny.cz/zpra­vy/svetovou-gastronomickou-scenu-dobiji-magicka-pata-chut-umami/380975+&c­d=3&hl=cs&ct=clnk&gl=cz

"Sodná sůl kyseliny glutamové je jednou z nejběžnějších aminokyselin. Jako glutamát se nachází prakticky ve všech pokrmech. Faktem je, že neexistuje téměř žádný rozdíl mezi přírodním glutamátem a glutamátem přidávaným jako MSG.

http://www.vlas­tnihlavou.cz/do­bre-ukryte-glutamaty-v-potravinach/

Protijedy glutamátu – přidala jsem i odkazy, kde si můžeme přečíst, proč pomáhá kurkuma, kustovnice i řasa.

kurkuma – je to navíc lék – zkuste se pročíst odkaz
rotiproud.par­lamentnilisty­.cz/zdravi/1427-znovu-objevena-kurkuma-dalsi-prirodni-vselek-studie-prokazaly-jeji-ucinky-i-proti-rakovine-umi-take-alzheimera-sedy-zakal-ci-zanety-z-kloubu-chce-to-jen-malickost-vedet-jak-na-to.htm

kustovnice čínská – je silný antioxidant – http://www.kus­tovnice-cinska-goji.cz/

řasa chlorella – http://www.syrova-strava.cz/zelene-potraviny/chlo­rella/

I když se glutamanu vyhýbám, kurkumu používám nejen do jídla, ale i když barví žlutě, bělí zuby. Stejně tak užívám kustovnici – má hodně vitamínů, posiluje játra a ledviny.

Chlorela mně způsobuje problémy.
--

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.červen 16:40

http://webcache­.googleusercon­tent.com/sear­ch?q=cache:1n_G_T7cXp4J:­magazin.ceske­noviny.cz/zpra­vy/svetovou-gastronomickou-scenu-dobiji-magicka-pata-chut-umami/380975+&c­d=3&hl=cs&ct=clnk&gl=cz

"Sodná sůl kyseliny glutamové je jednou z nejběžnějších aminokyselin. Jako glutamát se nachází prakticky ve všech pokrmech. Faktem je, že neexistuje téměř žádný rozdíl mezi přírodním glutamátem a glutamátem přidávaným jako MSG.

http://www.vlas­tnihlavou.cz/do­bre-ukryte-glutamaty-v-potravinach/

Protijedy glutamátu – přidala jsem i odkazy, kde si můžeme přečíst, proč pomáhá kurkuma, kustovnice i řasa.

kurkuma – je to navíc lék – zkuste se pročíst odkaz
rotiproud.par­lamentnilisty­.cz/zdravi/1427-znovu-objevena-kurkuma-dalsi-prirodni-vselek-studie-prokazaly-jeji-ucinky-i-proti-rakovine-umi-take-alzheimera-sedy-zakal-ci-zanety-z-kloubu-chce-to-jen-malickost-vedet-jak-na-to.htm

kustovnice čínská – je silný antioxidant – http://www.kus­tovnice-cinska-goji.cz/

řasa chlorella – http://www.syrova-strava.cz/zelene-potraviny/chlo­rella/

I když se glutamanu vyhýbám, kurkumu používám nejen do jídla, ale i když barví žlutě, bělí zuby. Stejně tak užívám kustovnici – má hodně vitamínů, posiluje játra a ledviny.

Chlorela mně způsobuje problémy.
--

Doplňuji:
Odkaz se nějak nepovedl, takže znova

http://protiprou­d.parlamentni­listy.cz/zdra­vi/1427-znovu-objevena-kurkuma-dalsi-prirodni-vselek-studie-prokazaly-jeji-ucinky-i-proti-rakovine-umi-take-alzheimera-sedy-zakal-ci-zanety-z-kloubu-chce-to-jen-malickost-vedet-jak-na-to.htm