Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.červen 11:25

Do knajpy má právo jít každý, jestli je kuřák, nebo není a nekuřák nechce prachy, chce se jen najíst, napít anebo jít prostě na pěknou večeři, sedět, povídat si, bez toho, aby se musel dusit kouřem z cigaret, ale asi se najdou i tací, kteří by to brali, já ne, já si chci posedět v čistém prostředí a to je celé, proto nechodím do žádného takového zařízení, jen když je to nutné, třeba když jsem v cizím městě v době oběda, tak to je fik, fik a letím pryč. Jakým právem tam nesmím sedět? A proč nemůžou i děti s rodiči, nebo třeba těhotné ženy, nebo kojící ženy, staří lidé…? Kuřáci jsou velmi sobečtí. Jsem ráda, že to tak bude. Teda aspoň doufám, lidi by už fakt mohli mít rozum.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.červen 12:28

Do knajpy má právo jít každý, jestli je kuřák, nebo není a nekuřák nechce prachy, chce se jen najíst, napít anebo jít prostě na pěknou večeři, sedět, povídat si, bez toho, aby se musel dusit kouřem z cigaret, ale asi se najdou i tací, kteří by to brali, já ne, já si chci posedět v čistém prostředí a to je celé, proto nechodím do žádného takového zařízení, jen když je to nutné, třeba když jsem v cizím městě v době oběda, tak to je fik, fik a letím pryč. Jakým právem tam nesmím sedět? A proč nemůžou i děti s rodiči, nebo třeba těhotné ženy, nebo kojící ženy, staří lidé…? Kuřáci jsou velmi sobečtí. Jsem ráda, že to tak bude. Teda aspoň doufám, lidi by už fakt mohli mít rozum.
Doplňuji:
Setapouch – nezasahovat do zdraví druhých, to máš pravdu, ale ten konec s tím cizákem, tos teda nemusel, bylo to nutné? Co má národnost s kouřením?