Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.červen 17:11

Já bych jí dalšího psa nedovolila. A to jsem bývalá pejskařka. Těch chlupů, pořád to uklízet a otírání tlapek a koupání, když se v něčem vyválí. A rozhodně bych ji nedovolila výměnu za psa přestat jezdit na koni. Kůň je krásné ušlechttilé zvíře, vyjížďky na něm stojí za tu krásu a péče o něj, čistit kopyta a hřebelcovat, k tomu patří. Jestli jí nebaví ježdění a starost kolem koně, kde má dost pohybu, ať si najde jiného koníčka, co ji bavit bude. Hlavně aby se u toho hýbala. Pes je stagnace, bez práce, bez námahy. A roční miminko a další pes? Fakt říkám ne!:-)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.červen 17:13

Já bych jí dalšího psa nedovolila. A to jsem bývalá pejskařka. Těch chlupů, pořád to uklízet a otírání tlapek a koupání, když se v něčem vyválí. A rozhodně bych ji nedovolila výměnu za psa přestat jezdit na koni. Kůň je krásné ušlechttilé zvíře, vyjížďky na něm stojí za tu krásu a péče o něj, čistit kopyta a hřebelcovat, k tomu patří. Jestli jí nebaví ježdění a starost kolem koně, kde má dost pohybu, ať si najde jiného koníčka, co ji bavit bude. Hlavně aby se u toho hýbala. Pes je stagnace, bez práce, bez námahy. A roční miminko a další pes? Fakt říkám ne!:-)
Doplňuji:
Ten psí útulek jen schvaluji, uvidí, co obnáší péče o psa, zabaví se, unaví se, pejsky si zamiluje a třeba přestane toužit po dalším.