Odpověděl/a – 26.březen 14:06
Záleží na chuti a druhu omáčky,zahuštění je mnoho způsobů a guláš zahušťuje někdo chlebem a někdo moukou a nebo jíškou.Každému chutná něco jiného.Guláš zahušťuji chlebem ale málo,proto že dávám na dvě kila masa a kilo cibule černé pivo. A tak na zahuštění chleba není tolik potřeba.Chleba namelu a nechám uschnout a suchý ho v mixeru znova rozmixuji a potom používám,líp se rozvaří.
Odpověděl/a – 26.březen 14:11
Záleží na chuti a druhu omáčky,zahuštění je mnoho způsobů a guláš
zahušťuje někdo chlebem a někdo moukou a nebo jíškou.Každému chutná
něco jiného.Guláš zahušťuji chlebem ale málo,proto že dávám na dvě
kila masa a kilo cibule černé pivo. A tak na zahuštění chleba není tolik
potřeba.Chleba namelu a nechám uschnout a suchý ho v mixeru znova rozmixuji
a potom používám,líp se rozvaří.
Doplňuji:
Ještě záleží jaké množství toho guláše je.