Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.březen 22:04

Předpokládám, že chodíš na základku. Osnovy jsou napsané tak, aby poskytly základní vzdělání od kterého se odrazíš dál. Bohužel to musíš překousnout. Němčinu se učíme z prostého důvodu, jsme sousedé SRN, což nabízí mnoho pracovních příležitostí. Já jsem taky němčinu nějak nemusel (než jsem poznal Rammstein) ovšem učit se právě u nás třeba španělsky je poněkud nepraktické. Nemusíš mít nutně nízkou inteligenci, jen každý nemáme vlohy pro vše. A kde nejsou vlohy, je třeba to dohnat pílí.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.březen 15:23

Předpokládám, že chodíš na základku. Osnovy jsou napsané tak, aby poskytly základní vzdělání od kterého se odrazíš dál. Bohužel to musíš překousnout. Němčinu se učíme z prostého důvodu, jsme sousedé SRN, což nabízí mnoho pracovních příležitostí. Já jsem taky němčinu nějak nemusel (než jsem poznal Rammstein) ovšem učit se právě u nás třeba španělsky je poněkud nepraktické. Nemusíš mít nutně nízkou inteligenci, jen každý nemáme vlohy pro vše. A kde nejsou vlohy, je třeba to dohnat pílí.
Doplňuji:
Zareagoval bych na mosoje. Četl jsem takový drsný žertík, že matematika je jen proto, aby matikáři nechcípli hlady. V podstatě s ním souhlasím. Jako humanitně založenému mi matematika dělala obrovský problém a prolézal jsem s odřenýma ušima. Dávat ji povinně do maturity je zvěrstvo.