Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.březen 13:47

Ano ubude částečně tuková tkáň, která se ti tam ukládala při nabírání na váze průběžně, ale pokud budeš i posilovat hrudní svalstvo, tak nemusí být nutně svěšené, jak tvrdí gecco…mé tři kamarádky vážily víc, než ty a za dva roky cvičení, úpravy jídelníčku a posilovacího tréninku si zpevnily po hubnutí krásně postavu a prsa mají taky krásně v pohodě, ona i ta kůže se napne, když se pak srovná i držení těla a svaly trochu nabudou tím posilováním. Takže nevěš hlavu, jinak 10 kilo mi ve tvém případě přijde moc. Já sama měřím 168 cm a vážím 53 kg a mnoho lidí mě má za hubeňoura, ale protože sportuji a cvičím, tak i hodně jím a prsa mám tedy trojky. Váhu mám takovou kvůli doživotní dietě, která mi neumožňuje nabírat na váze, ale zase zdravěji jím.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.březen 13:49

Ano ubude částečně tuková tkáň, která se ti tam ukládala při nabírání na váze průběžně, ale pokud budeš i posilovat hrudní svalstvo, tak nemusí být nutně svěšené, jak tvrdí gecco…mé tři kamarádky vážily víc, než ty a za dva roky cvičení, úpravy jídelníčku a posilovacího tréninku si zpevnily po hubnutí krásně postavu a prsa mají taky krásně v pohodě, ona i ta kůže se napne, když se pak srovná i držení těla a svaly trochu nabudou tím posilováním. Takže nevěš hlavu, jinak 10 kilo mi ve tvém případě přijde moc. Já sama měřím 168 cm a vážím 53 kg a mnoho lidí mě má za hubeňoura, ale protože sportuji a cvičím, tak i hodně jím a prsa mám tedy trojky. Váhu mám takovou kvůli doživotní dietě, která mi neumožňuje nabírat na váze, ale zase zdravěji jím.
Doplňuji:
na zpevnění těla doporučuji pilates, fitbox, jógu anebo zkrátka posilovnu. Vše se mi v průběhu let osvědčilo a po vyzkoušení si jistě najdeš to své oblíbené. 🙂