Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.únor 10:09

;-D
Rukola je výtečná, ale obvykle se používá jen jako jedna ze složek salátu, nikoli ´jednodruhově´…
Smíchej nakrájená rajčata (ideálně cherry – zralá, sladká, nakrájená na čtvrtky), okurku, avokádo (obé tak na kostky 0,5 – 1 cm), cibuli (jemně nakrájenou, červenou nebo šalotku), listy polníčku, rukoly, ledového (nebo hlávkového) salátu, pokapej olivovým olejem, osol a zlehka opepři (hrubě mletým nebo drceným pepřem, zeleným nebo čtyř barev) a jemně pokapej limetou.
Jako příloha k restovanému masu je to vynikající…
😉
Jinak – nevím, pochopitelně, co´s a kde koupil – salát musí být čerstvý, svěží (povadlé listí ´neber´), rukolu (než koupím) ochutnávám a její chuť je příjemně nahořklá.
Pokud bych jí měl na míse ´kilo´ – nevím, to jsem zatím nezkusil.
😉

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.únor 13:38

;-D
Rukola je výtečná, ale obvykle se používá jen jako jedna ze složek salátu, nikoli ´jednodruhově´…
Smíchej nakrájená rajčata (ideálně cherry – zralá, sladká, nakrájená na čtvrtky), okurku, avokádo (obé tak na kostky 0,5 – 1 cm), cibuli (jemně nakrájenou, červenou nebo šalotku), listy polníčku, rukoly, ledového (nebo hlávkového) salátu, pokapej olivovým olejem, osol a zlehka opepři (hrubě mletým nebo drceným pepřem, zeleným nebo čtyř barev) a jemně pokapej limetou.
Jako příloha k restovanému masu je to vynikající…
😉
Jinak – nevím, pochopitelně, co´s a kde koupil – salát musí být čerstvý, svěží (povadlé listí ´neber´), rukolu (než koupím) ochutnávám a její chuť je příjemně nahořklá.
Pokud bych jí měl na míse ´kilo´ – nevím, to jsem zatím nezkusil.
😉
Doplňuji:
No jo – to je problém – já kupuju zeleninu nejraději tak, že ji mohu ochutnat, v tom zataveném obalu koupíš kdeco…