Odpověděl/a – 7.únor 5:37
Moravský vrabec se má dělat z jednoho dílu vepřového boku a jednoho dílu vepřové plece, kdežto u vepřového vrabce je podíl masa plec a vepř. kýta. Nic není suché když se připravovanému pokrmu věnuje péče, která tam má být.Věřte mi vařím 40let.
Odpověděl/a – 24.únor 21:26
Moravský vrabec se má dělat z jednoho dílu vepřového boku a jednoho
dílu vepřové plece, kdežto u vepřového vrabce je podíl masa plec a
vepř. kýta. Nic není suché když se připravovanému pokrmu věnuje péče,
která tam má být.Věřte mi vařím 40let.
Doplňuji:
Jaguare, Ty barbare- pod vepřové maso hovězí vývar? I ta voda je vcelku
zbytečná, cibule a ostatní pustí tu správnou šťávičku.