Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.únor 5:37

Moravský vrabec se má dělat z jednoho dílu vepřového boku a jednoho dílu vepřové plece, kdežto u vepřového vrabce je podíl masa plec a vepř. kýta. Nic není suché když se připravovanému pokrmu věnuje péče, která tam má být.Věřte mi vařím 40let.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.únor 21:26

Moravský vrabec se má dělat z jednoho dílu vepřového boku a jednoho dílu vepřové plece, kdežto u vepřového vrabce je podíl masa plec a vepř. kýta. Nic není suché když se připravovanému pokrmu věnuje péče, která tam má být.Věřte mi vařím 40let.
Doplňuji:
Jaguare, Ty barbare- pod vepřové maso hovězí vývar? I ta voda je vcelku zbytečná, cibule a ostatní pustí tu správnou šťávičku.