Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.prosinec 7:55

Člověk, který není veden na ÚP, např. kvůli vyřazení z evidence na obvyklých 6 měsíců, má nárok pouze na 2 měsíční taxy ve výši 2400 kč, rozloženy tak, aby pokryly celých 6 měsíců. Příspěvek na bydlení už vůbec nehrozí. Stát nebo-li peníze, které si někdo řádně odmaká, nemohou putovat k člověku, který na všechno kašle, včetně docházky na ÚP.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.prosinec 13:43

Člověk, který není veden na ÚP, např. kvůli vyřazení z evidence na obvyklých 6 měsíců, má nárok pouze na 2 měsíční taxy ve výši 2400 kč, rozloženy tak, aby pokryly celých 6 měsíců. Příspěvek na bydlení už vůbec nehrozí. Stát nebo-li peníze, které si někdo řádně odmaká, nemohou putovat k člověku, který na všechno kašle, včetně docházky na ÚP.
Doplňuji:
ivzez > Popravdě nevím co si vůbec myslíte? Jestli to, že vám tady každý skousne ty vaše (pro mě) vtipné připomínky, jste na omylu.
Zajděte si na ÚP (pravděpodobně jste tam nikdy nebyl(a)), a zeptejte se jich. Zjevně vám odpoví to samé.
Kdybych z věcí neměl zkušenost, zřejmě bych na ní neodpovídal, na internetu se dá dočíst ledacos, pravda bohužel jen někdy.
Pokud je člověk vyřazen z evidence uchazečů o zaměstnání, ano měl by si platit zdravotní a sociální, avšak ho může uhradit zpětně po určité době – čili pokud je člověk v absolutní nouzi a nemůže hradit nic, uhradí vzniklý dluh později (třeba na splátky).
Obratem se ptám já, kde na to chodíte vy? Zjevně stále sedíte u počítače a nesetkal(a) jste se s realitou, doporučuji to provést a pak odpovídat.