Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.listopad 6:50

carpediem má pravdu, prostě co není moje, nemůžu jen tak ničit, jak si to někdo může dovolit? Nová drahá a krásná fasáda a oni ji zničí jedním klikihákem, co tam vytvoří, nakopat je do zadku je málo. Správně, pokud jim to někdo dovolí, ať se vyřádí, ale bez předešlého souhlasu prostě ne. Netýká se to jen budov, ale i třeba vlaků, to je prostě vandalství. Fandím umění, sama jsem dost kreativní, ale nemůžu jen tak zničit cizí věc, to prostě nejde.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.listopad 7:05

carpediem má pravdu, prostě co není moje, nemůžu jen tak ničit, jak si to někdo může dovolit? Nová drahá a krásná fasáda a oni ji zničí jedním klikihákem, co tam vytvoří, nakopat je do zadku je málo. Správně, pokud jim to někdo dovolí, ať se vyřádí, ale bez předešlého souhlasu prostě ne. Netýká se to jen budov, ale i třeba vlaků, to je prostě vandalství. Fandím umění, sama jsem dost kreativní, ale nemůžu jen tak zničit cizí věc, to prostě nejde.
Doplňuji:
to myslíš jako vážně, že tohle je hezký? A kde je to hezký?Dala bych jim to všechno k úhradě, fakt maj v hlavě jen zmačkaný monterky…http://ww­w.novinky.cz/do­maci/353230-trojsky-most-je-po-mesici-provozu-ponicen-vandaly.html