Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.listopad 19:34

Co je cílem tohoto programu? Někoho potěšit, něco udělat, nebo jen žádat o grant na podporu. Takový krám byl kdysi na DVD v plné verzi od nějaké redakce. Ten program ani nevěděl, že je v počítači. Chodily mě do emailu liebesbriefy, abych tomu dacanovi poslal nějaké peníze. Ten program do počítače nepatří. To nefunguje a nikdy fungovat nemůže, protože ten, co si říká vývojář, tomu vůbec nerozumí. Tak leda šamponu na vlasy.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.listopad 19:41

Co je cílem tohoto programu? Někoho potěšit, něco udělat, nebo jen žádat o grant na podporu. Takový krám byl kdysi na DVD v plné verzi od nějaké redakce. Ten program ani nevěděl, že je v počítači. Chodily mě do emailu liebesbriefy, abych tomu dacanovi poslal nějaké peníze. Ten program do počítače nepatří. To nefunguje a nikdy fungovat nemůže, protože ten, co si říká vývojář, tomu vůbec nerozumí. Tak leda šamponu na vlasy.
Doplňuji:
For You, Mr Sebastian Schwarz. What is the objective of the program Ashampoo? Someone please, do something, or just apply for grant support. Such a thing was once on DVD in the full version from some editors. The program did not even know that it is on the computer. I went to email liebesbriefy to the fraudster sent some money. The program does not belong to your computer. It does not work and can never work, because the one who calls himself a developer, did not understand it. So maybe the shampoo on your hair.