Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.říjen 19:13

Recept dává na výběr = jedno nebo druhé :)
http://www.re­cepty.cz/recep­t/princeznin-dort-6055
Já bych máslo odlehčila i vanilkovým pudinkem (též možno bramborový nebo kukuřičný)
http://www.mi­mibazar.cz/re­cept.php?id=4832
http://www.re­cepty.cz/recep­t/vanilkovy-krem-na-dorty-6975

Případně uvařenou kaší do krému (mléko 1/4l, 2 – 3 PL hrubé mouky, 3 PL cukru, špetka soli) – studená se zašlehá do 250g másla + vanilkový lusk/rum ;)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.říjen 19:16

Recept dává na výběr = jedno nebo druhé :)
http://www.re­cepty.cz/recep­t/princeznin-dort-6055
Já bych máslo odlehčila i vanilkovým pudinkem (též možno bramborový nebo kukuřičný)
http://www.mi­mibazar.cz/re­cept.php?id=4832
http://www.re­cepty.cz/recep­t/vanilkovy-krem-na-dorty-6975

Případně uvařenou kaší do krému (mléko 1/4l, 2 – 3 PL hrubé mouky, 3 PL cukru, špetka soli) – studená se zašlehá do 250g másla + vanilkový lusk/rum ;)
Doplňuji:
2 druhy škrobu – bramborový (Solamyl), kukuřičný (maizena)