Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.říjen 18:36

Tak jsou to různ vpoty, kter ale samozřejmě souvis s vesmrem a jeho těles, vzdlenosti, hustota, teplota apod. Prozkoumvat vesmr asi nebude na to jsou astronauti, kosmonauti, hvězdři atd. Zkrtka je to o vpotech vlastnost vesmru, kter vypomhaj k jeho celkovmu lepmu chpn pomoc různch potaovch simulac nebo modelů k jeji sestaven jsou zapotřeb astrofyzikln vpoty.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.říjen 18:36

Tak jsou to různ vpoty, kter ale samozřejmě souvis s vesmrem a jeho těles, vzdlenosti, hustota, teplota apod. Prozkoumvat vesmr asi nebude na to jsou astronauti, kosmonauti, hvězdři atd. Zkrtka je to o vpotech vlastnost vesmru, kter vypomhaj k jeho celkovmu lepmu chpn pomoc různch potaovch simulac nebo modelů k jeji sestaven jsou zapotřeb astrofyzikln vpoty.
Doplňuji:
Tak jsou to různé výpočty, které ale samozřejmě souvisí s vesmírem a jeho těles, vzdálenosti, hustota, teplota apod. Prozkoumávat vesmír asi nebudeš na to jsou astronauti, kosmonauti, hvězdáři atd. Zkrátka je to o výpočtech vlastností vesmíru, které vypomáhají k jeho celkovému lepšímu chápání pomocí různých počítačových simulací nebo modelů k jejiž sestavení jsou zapotřebí astrofyzikální výpočty.