Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.říjen 21:08

Jasně, že ano, znám chlapa, ten je tak škaredý, tlustý, a má tolik kamarádů a ženy se na něj lepí jak žvýkačka, …tomu se říká „kouzlo osobnosti“. Je strašně fajn, vtipný, milý, pozor! umí hrát na co sáhne, je moc šikovný, …kdo by neměl takového člověka rád?

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.říjen 15:41

Jasně, že ano, znám chlapa, ten je tak škaredý, tlustý, a má tolik kamarádů a ženy se na něj lepí jak žvýkačka, …tomu se říká „kouzlo osobnosti“. Je strašně fajn, vtipný, milý, pozor! umí hrát na co sáhne, je moc šikovný, …kdo by neměl takového člověka rád?
Doplňuji:
Když je jeden naštvanej, říká si v duchu všelijaké blbosti. Nebuď sám. Dělej všechno proto, abys nebyl sám. Tak se ohákni a vyraž do ulic, trochu si pusť žilou, jdi třeba do bazénu, vždyť tam je takových lidí, mi neřikej, že by ses neseznámil s novými lidmi…
Člověk, když je doma dlouho sám, začne moc přemýšlet o věcech, na které by si ani nevzpomněl, kdyby nebyl sám. Vymyslíš takový hovadiny a to jen proto, že jsi tam tak sám. Rozhodně v tom nejsi první, ani poslední, kdo tohle zažívá. Ty musíš prostě ven. Proč si jen chlapi myslí, že ke štěstí musí být i hezcí? Není to pravda, chlap, pokud chce uspět, musí být víc vnímavý, komunikativní, takový jako veselý…nikdo nemá rád smutné lidi. A jak píšeš, nejsi takový. A hlavně se zamysli nad tím, jestli se stýkáš s vhodnými lidmi, jestli náhodou „neházíš perly sviním“, někteří jsou tak tupí, že se můžeš snažit jak chceš a neuspějěš, protože oni žijí jiný život, takový promitivní, jednoduchý a nechápou ten tvůj způsob žití a myšlení.
To jsem se nějak moc rozfilozofovala 🙂 Nemá to ani hlavu, ani patu, snad jsem se tě ničím nedotkla, to bych nechtěla