Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.červen 11:01

na to je těžké odpovědět, jako malý 4–5 letý ogárek jsem chtěl až budu veliký jezdit s hovnocucem (fekální vůz), nikdy jsem se k tomu nedostal, ani jsem to nezkusil… nepřijatelné? jako že bych raději zemřel hlady? to mi připadá ještě těžší odpověď, nevím a ani si nejsem jistý, že ve vypjaté situaci bych udělal to či ono… to opravdu nevím! protože práci kterou dělám jen proto že musím, tak to dělám proto, že ji za mně nikdo neudělá, třeba posekat trávu… možná jsem se do toho zbytečně zamotal a jak se znám nějaké východisko bych našel, řeším věci spontáně za pochodu, nějaké racionální řešení se nakonec vždy najde.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.červen 11:19

na to je těžké odpovědět, jako malý 4–5 letý ogárek jsem chtěl až budu veliký jezdit s hovnocucem (fekální vůz), nikdy jsem se k tomu nedostal, ani jsem to nezkusil… nepřijatelné? jako že bych raději zemřel hlady? to mi připadá ještě těžší odpověď, nevím a ani si nejsem jistý, že ve vypjaté situaci bych udělal to či ono… to opravdu nevím! protože práci kterou dělám jen proto že musím, tak to dělám proto, že ji za mně nikdo neudělá, třeba posekat trávu… možná jsem se do toho zbytečně zamotal a jak se znám nějaké východisko bych našel, řeším věci spontáně za pochodu, nějaké racionální řešení se nakonec vždy najde.
Doplňuji:
teď teprve zjišťuji co všechno se dá nazvat prací… ono je rozdíl dělat něco o své vůli a muset s donucení! já vím, že o své vůli bych se nikdy nestal námořníkem!