Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.srpen 19:10

To dávali asi tak před třiceti lety v rádiu!! :) Příběhy Scherloka Holmese. A byla to úvodní písnička. Autora nevím. Nevim, jestli vás spis nenaštvu, ale jeden díl i s tou písničkou mam nahraný na magnetofonové kazete. Musela bych to najit… A umela jsem ji celou nazpamet. :) Vybavuji se mi dalsi slova, ale nevím, jestli to dam celý. Jestli to nepotřebujete rychle…budu na vás myslet…a treba casem pomůžu… Moc rada bych pomohla. :)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.srpen 17:22

To dávali asi tak před třiceti lety v rádiu!! :) Příběhy Scherloka Holmese. A byla to úvodní písnička. Autora nevím. Nevim, jestli vás spis nenaštvu, ale jeden díl i s tou písničkou mam nahraný na magnetofonové kazete. Musela bych to najit… A umela jsem ji celou nazpamet. :) Vybavuji se mi dalsi slova, ale nevím, jestli to dam celý. Jestli to nepotřebujete rychle…budu na vás myslet…a treba casem pomůžu… Moc rada bych pomohla. :)
Doplňuji:
Jenže ta písnička je delší, nemate ji celou. Zpívalo se tam o Baker Street. A o mrtvole v expresu atd. Na melodii si vzpomínám úplně přesně, tu bych dala z fleku. :)