Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.červen 20:15

Já používám dřevo a uhlíky z peckovin (švestka, třešeň, višeň, slíva, a pod.) z vlastních zdrojů.
Pokud chci trošku pikantnější nahořklou chuť, tak přihodím občas list vlašského ořechu.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.červen 20:29

Já používám dřevo a uhlíky z peckovin (švestka, třešeň, višeň, slíva, a pod.) z vlastních zdrojů.
Pokud chci trošku pikantnější nahořklou chuť, tak přihodím občas list vlašského ořechu.
Doplňuji:
Marinádu si dělám univerzální:
cibuli, česnek, koření (sůl, drc.kmín, pepř, trošku curry a papriky), olej.
Když dělám ryby, tak přidám i ocet, aby změkly kostičky a daly se jíst – vybírání kostí je totiž pěkná otrava a ocet je perfektně odvápní.