Odpověděl/a – 21.červen 20:15
Já používám dřevo a uhlíky z peckovin (švestka, třešeň, višeň,
slíva, a pod.) z vlastních zdrojů.
Pokud chci trošku pikantnější nahořklou chuť, tak přihodím občas list
vlašského ořechu.
Odpověděl/a – 21.červen 20:29
Já používám dřevo a uhlíky z peckovin (švestka, třešeň, višeň,
slíva, a pod.) z vlastních zdrojů.
Pokud chci trošku pikantnější nahořklou chuť, tak přihodím občas list
vlašského ořechu.
Doplňuji:
Marinádu si dělám univerzální:
cibuli, česnek, koření (sůl, drc.kmín, pepř, trošku curry a papriky),
olej.
Když dělám ryby, tak přidám i ocet, aby změkly kostičky a daly se
jíst – vybírání kostí je totiž pěkná otrava a ocet je perfektně
odvápní.