anonym
Odpověděl/a – 7.srpen 10:36
Jaké „byste“???
Běžně je jím – stejně, jako jikry (kaviár, ne? 😉 )…
A ano – lze i smažit, ale pro jednoduchost je dávám do polévky.
anonym
Odpověděl/a – 7.srpen 11:42
Jaké „byste“???
Běžně je jím – stejně, jako jikry (kaviár, ne? 😉 )…
A ano – lze i smažit, ale pro jednoduchost je dávám do polévky.
Doplňuji:
Pokud vezmu nejlepšího přítele člověka – prase…
Spotřebuje se k jídlu téměř celé – včetně vnitřností (čerstvé
ledvinky opražené jen na tále – mňam), mozku, krve, plic, žaludku,
střev, kůže… A jaké jsou to dobroty…
A již zmíněné býčí koule (ať už smažené nebo dušené) – jsou
velikou delikatesou…
😁