Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.červenec 22:34

kdepak,tam nešlo o slabé jedince-to v žádném opřípadě.Šikana byla protože 2 roky je až moc dlouhá doba a starší vojáci (mazáci) nechtěli celý ty dva roky šůrovat atd.Prostě první pulrok jsi byl otrok a pak otročina skončila,protože to dělali ti noví zase.A mazáci a supráci si mohli užívat na vycházkách a válet si šunky na pokojích nebo jinde. Mimochodem-dost často šikanu podporovali i sami gumy(vojáci z povolání) ,protože bylo vše uděláno,čisto atd.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.červenec 7:50

kdepak,tam nešlo o slabé jedince-to v žádném opřípadě.Šikana byla protože 2 roky je až moc dlouhá doba a starší vojáci (mazáci) nechtěli celý ty dva roky šůrovat atd.Prostě první pulrok jsi byl otrok a pak otročina skončila,protože to dělali ti noví zase.A mazáci a supráci si mohli užívat na vycházkách a válet si šunky na pokojích nebo jinde. Mimochodem-dost často šikanu podporovali i sami gumy(vojáci z povolání) ,protože bylo vše uděláno,čisto atd.
Doplňuji:
MK44 : sice hezky ecyklopedicky napsáno ,ale : něco jiného je šikana na vojně a něco zcela jiného je šikana např. na škole kde vládne ten silnější-to je nutno odlišit . Ta vojenská-(pokud jsi tam byl) je uplně o něčem jiném.Nás se dokonce zeptali hned na začátku: chcete mazáckou nebo gumáckou vojnu? Gumácká znamenala:vše podle předpisů,ale to znamenalo celý 2 roky „řádně upraven“,taky ale dělat rajony celý dva roky,vycházky,o­pušťáky nicmoc,atd atd.Zato mazácká znamenala první půl roku „otrok“ ,ale pak další 1,5 roku pohoda ,žrádla vrchovatě,samý vycházky,málo služeb atd atd. Tak co bylo lepší?-dělat kreténa všem celý 2 roky nebo jenom půl roku?Každej normální si vybral jen pul roku,samozřejmě…