Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.červen 19:49

Slušný notebook se v akci dá sehnat i za 8 000,– Ani jeden ze zmíněných bych já nebral. Nestačí otázka, musíš ji doplnit o vše, co s notebookem chceš dělat… Ostatně už jen hlavní dotaz – Notebook vs. PC. Oba notebooky mají 64 bit instrukční nadstavbu (RAX, RBX atd.). Nebudu se tu více rozepisovat – možností je příliš mnoho. Je zbytečně ptát se zde. Ptej se příslušných pracovníků prodeje. Ti ti poradí vždy lépe. (Od toho tam jsou.) Poněvadž musíš přesně vylíčit co potřebuješ – nač se s tím tady vypisovat atd.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.červen 20:05

Slušný notebook se v akci dá sehnat i za 8 000,– Ani jeden ze zmíněných bych já nebral. Nestačí otázka, musíš ji doplnit o vše, co s notebookem chceš dělat… Ostatně už jen hlavní dotaz – Notebook vs. PC. Oba notebooky mají 64 bit instrukční nadstavbu (RAX, RBX atd.). Nebudu se tu více rozepisovat – možností je příliš mnoho. Je zbytečně ptát se zde. Ptej se příslušných pracovníků prodeje. Ti ti poradí vždy lépe. (Od toho tam jsou.) Poněvadž musíš přesně vylíčit co potřebuješ – nač se s tím tady vypisovat atd.
Doplňuji:
Můj notebook stál zmíněných 8 000,. Kupoval jsem ho v kamenném obchodě – jak uvádím hoře → ve slevě. Vskutku Vám tu může kdosi psát cosi, avšak se skutečným zájmem se obraťte v kamenném obchodě na asistenta prodeje. Nic lepšího jako laik nemůžete udělat. Bez znalostí a zkušeností z oboru vám kdokoliv může navykládat cokoliv a vy budete muset jen tupě věřit…