Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.červen 22:40

Kuřáci ať kouří doma sami sobě, nechápu, proč se kouří v restauraci. Taky bych si někdy chtěla zajít s přáteli třeba na večeři, to prostě nejde, všude hulej jak pitomý a nevadí jim nic, prostě nic, že tam je rodina s dětmi na obědě, že je tam astmatik, prostě nic, je to sobecké. Ještě že jsou otevřené terasy. Ani tam tomu člověk neuteče, všude s tim pruděj. Vrchol byl, když mi jeden kuřák popálil ruku, když šel kolem mě, nikomu bych už nepřála to, co pak zažil, za tu ostudu mu to nestálo. Prohulený mozky…Takže ani v restauracích, ani na zastávkách, prostě tam, kde jsou třeba jen dva lidi, z čehož jeden je nekuřák by se kouřit nemělo, já o rakovinu nestojím a jestli oni ano, je to jejich věc, ostatní ať do toho netahaj. Jen puch a binec dělaj.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.červen 10:49

Kuřáci ať kouří doma sami sobě, nechápu, proč se kouří v restauraci. Taky bych si někdy chtěla zajít s přáteli třeba na večeři, to prostě nejde, všude hulej jak pitomý a nevadí jim nic, prostě nic, že tam je rodina s dětmi na obědě, že je tam astmatik, prostě nic, je to sobecké. Ještě že jsou otevřené terasy. Ani tam tomu člověk neuteče, všude s tim pruděj. Vrchol byl, když mi jeden kuřák popálil ruku, když šel kolem mě, nikomu bych už nepřála to, co pak zažil, za tu ostudu mu to nestálo. Prohulený mozky…Takže ani v restauracích, ani na zastávkách, prostě tam, kde jsou třeba jen dva lidi, z čehož jeden je nekuřák by se kouřit nemělo, já o rakovinu nestojím a jestli oni ano, je to jejich věc, ostatní ať do toho netahaj. Jen puch a binec dělaj.
Doplňuji:
V paneláku, v létě se ani nedalo otevřít dveře od balkonu, sousedi pod námi tam hulili v jednom kuse, bylo to otravný, jen brzy ráno, nebo pozdě v noci se mohlo větrat, je to prostě sobecký