Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.květen 9:30

Mr. Psychotic: Než začneš posílat mladou dívku k psychiatrovi za běžné záležitosti, které lidi v tomto věku potkají, možná bys k němu mohl zajít ty sám. Proč jí takhle strašíš a ještě k tomu snižuješ kecma „lituju tvé budoucí partnery“? To co uvádí misslulinka zažije kde kdo. Nejspíš jsou její reakce trochu přehnané, to ano. Ale člověk se v tomto věku teprve učí vztahům a to, jak s nimi pracovat. Místo ponižujících keců je třeba člověka povzbudit a poradit mu. Mně se stávalo něco podobného, když můj nelepší kamarád začal chodit na fotbal a tim pádem měl celkově míň času na mě a potkal spoustu nových lidí. Rozdíl je v tom, že já na druhou kolej odsunut byl, nežto ty nejspíš ne. Takže nepanikař a dej jí prostor. Nesmíš na nikom a teď to řeknu trochu zle, viset a člověk by měl mít nějaké další koníčky a záležitosti, aby něco dělal. Člověk není věc, každý z nás má své známé a své záležitosti a nikdy nemůžeš mít někoho jen pro sebe. Bude to v pohodě, jen to chce klid, nedělat scény a uvědomit si, že to co se děje je přirozené a neni důvod takto šílet.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.květen 12:06

Mr. Psychotic: Než začneš posílat mladou dívku k psychiatrovi za běžné záležitosti, které lidi v tomto věku potkají, možná bys k němu mohl zajít ty sám. Proč jí takhle strašíš a ještě k tomu snižuješ kecma „lituju tvé budoucí partnery“? To co uvádí misslulinka zažije kde kdo. Nejspíš jsou její reakce trochu přehnané, to ano. Ale člověk se v tomto věku teprve učí vztahům a to, jak s nimi pracovat. Místo ponižujících keců je třeba člověka povzbudit a poradit mu. Mně se stávalo něco podobného, když můj nelepší kamarád začal chodit na fotbal a tim pádem měl celkově míň času na mě a potkal spoustu nových lidí. Rozdíl je v tom, že já na druhou kolej odsunut byl, nežto ty nejspíš ne. Takže nepanikař a dej jí prostor. Nesmíš na nikom a teď to řeknu trochu zle, viset a člověk by měl mít nějaké další koníčky a záležitosti, aby něco dělal. Člověk není věc, každý z nás má své známé a své záležitosti a nikdy nemůžeš mít někoho jen pro sebe. Bude to v pohodě, jen to chce klid, nedělat scény a uvědomit si, že to co se děje je přirozené a neni důvod takto šílet.
Doplňuji:
Psychotic: „Bohužel v Česku stále panuje blud, že psychiatři jsou jen pro šílence. Psychiatr je zde, když máš problém.“ Tak s tím rozhodně souhlasím. Jen mi vadila zbytečně drsná forma tvé první odpovědi.