Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.květen 11:33

Modlím se každý den i několikrát a ze svých zkušeností mohu dosvědčit, že pokud jsou mé modlitby v souladu s Boží vůlí, pak jsou ve svůj čas vyslyšeny. Samozřejmě nic není automaticky. Jestliže chceme, aby modlitba byla vyslyšena, je potřeba také podle Boží vůle žít, jednat a pracovat na sobě, aby i můj způsob života odpovídal tomu, co ode mne Stvořitel očekává. Teprve potom přichází požehnání :)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.květen 11:38

Modlím se každý den i několikrát a ze svých zkušeností mohu dosvědčit, že pokud jsou mé modlitby v souladu s Boží vůlí, pak jsou ve svůj čas vyslyšeny. Samozřejmě nic není automaticky. Jestliže chceme, aby modlitba byla vyslyšena, je potřeba také podle Boží vůle žít, jednat a pracovat na sobě, aby i můj způsob života odpovídal tomu, co ode mne Stvořitel očekává. Teprve potom přichází požehnání :)
Doplňuji:
Témata modliteb se mění podle okolností, ale odpuštění hříchů v nich má své místo. Pokud si svou hříšnost – nedokonalost přestaneme uvědomovat, jsme na cestě k duchovní smrti. Bůh dává život všem, těm kdo ho uctívají, i těm kdo o něm nechtějí nic vědět, ale do nekonečna to trvat nebude :)