Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.červen 17:07

DOBRÝ DEN.POKUD BY SE JEDNALO O JEDEN OLEJ TAK NA NÉM BYCH TEDY NEVAŘILA .MŮŽE BÝT HODNÉ JEDOVATÝ.NEJLEPŠÍ OLEJ JE 100%ŘEPKOVÝ I NA FRITOVÁNÍ,PROTOŽE SNESE I VYSOKÉ TEPLOTY ANIŽ BY SE MNĚNIL NA RAKOVINNÝ ZABIJÁK.NENÍ DOBRÉ TAKÉ COKOLIV SMAŽIT NA MÁSLE PROTOŽE SE JEHO ŽIVOČIŠNÁ STRUKTURA MNĚNÍ TAKÉ NA RAKOVINNÉHO ZABIJÁKA.MÁSLO A OLEJE LISOVANÉ ZA STUDENA A AROMATICKÉ OLEJE SE ZÁSADNÉ POUŽÍVAJÍ JAKO ZÁLIVKA NA JÍDLO---NIKDY JINAK.JE DOBRÉ PŘIPRAVOVAT TEPELNĚ ZPRACOVÁVÁNA JÍDLA NA 100%ŘEPKOVÉM OLEJI A SÁDLE.TAKTO TEPELNĚ PŘIPRAVOVANÁ JÍDLA NEJSOU TOXICKÁ-----ZDRAVÍ VÁS ZAJ-PO

Zdroj: JSEM ZDRAVOTNI SESTRA

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.červen 12:32

DOBRÝ DEN.POKUD BY SE JEDNALO O JEDEN OLEJ TAK NA NÉM BYCH TEDY NEVAŘILA .MŮŽE BÝT HODNÉ JEDOVATÝ.NEJLEPŠÍ OLEJ JE 100%ŘEPKOVÝ I NA FRITOVÁNÍ,PROTOŽE SNESE I VYSOKÉ TEPLOTY ANIŽ BY SE MNĚNIL NA RAKOVINNÝ ZABIJÁK.NENÍ DOBRÉ TAKÉ COKOLIV SMAŽIT NA MÁSLE PROTOŽE SE JEHO ŽIVOČIŠNÁ STRUKTURA MNĚNÍ TAKÉ NA RAKOVINNÉHO ZABIJÁKA.MÁSLO A OLEJE LISOVANÉ ZA STUDENA A AROMATICKÉ OLEJE SE ZÁSADNÉ POUŽÍVAJÍ JAKO ZÁLIVKA NA JÍDLO---NIKDY JINAK.JE DOBRÉ PŘIPRAVOVAT TEPELNĚ ZPRACOVÁVÁNA JÍDLA NA 100%ŘEPKOVÉM OLEJI A SÁDLE.TAKTO TEPELNĚ PŘIPRAVOVANÁ JÍDLA NEJSOU TOXICKÁ-----ZDRAVÍ VÁS ZAJ-PO
Doplňuji:
DOBRÝ DEN.PTÁTE SE NA TEN OLEJ.TOTO JE OLEJ,KTERÝ PROŠEL URČITĚ ŠPATNOU RAFINACÍ A CO SE TÝKÁ OLEJE SAMOTNÉHO TAK JEJ MUSELI HLUBOCE PO RAFINACI ZAMRAZIT A POTOM ZASE OHŘÁT ABY BYL V TEKUTÉM STAVU A VLOŽILI DO NĚJ AROMATA ABY TÍM PŘIKRYLI TEN ZÁPACH OLEJE.TEN OLEJ POCHÁZÍ S NELEGÁLNÍHO ZDROJE A JIŽ PŘED TÉMI ODPORNÝMI PROCESY MUSEL BÝT VÍCE NEŽ ZÁVADNÝ.NEJLEPŠÍ OLEJ JAKÝ JE,JE OLIVOVÝ LISOVANÝ ZA STUDENA(POZOR NA ITALSKÉ OLEJE)POTOM SLUNEČNICOVÝ 100% ČISTÝ A 100%ŘEPKOVÝ OLEJ,NA FRITOVÁNÍ,SMAŽENÍ A VAŘENÍ.OLEJE LISOVANÉ ZA STUDENA POUŽÍT JEN JAKO ZÁLIVKU. ZDRAVÍ VÁS ZAJ-PO

Zdroj: JSEM ZDRAVOTNI SESTRA