Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.duben 9:11

Nevím, záleží jestli to není dané nějakým zákonem nebo vyhláškou. Spíš by to upravovala značka o zvířatech i. Tak co třeba i jiná zvířata, které nejsou třeba podmaněná člověku? Tudíž, je člověk nemůže ovlivnit. Tak ani toto se nějak jednoznačně neví. Tak zkus Policisty, co jezdí na koních, jestli oni s koněm tam mohou nebo ne? A pak nevím jestli se dá srovnávat motorové vozidlo se zvířetem? Možná, jestli rozdíl v tom,že tam může nebo nesmí je, že musí mít klapky na očích a tlumiče sluchu,aby se náhodně neplašil a pak ty ho musíš umět ovládat,aby ti kůň důvěřoval. Samozřejmě, ochranné pomůcky sebou!

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.duben 9:15

Nevím, záleží jestli to není dané nějakým zákonem nebo vyhláškou. Spíš by to upravovala značka o zvířatech i. Tak co třeba i jiná zvířata, které nejsou třeba podmaněná člověku? Tudíž, je člověk nemůže ovlivnit. Tak ani toto se nějak jednoznačně neví. Tak zkus Policisty, co jezdí na koních, jestli oni s koněm tam mohou nebo ne? A pak nevím jestli se dá srovnávat motorové vozidlo se zvířetem? Možná, jestli rozdíl v tom,že tam může nebo nesmí je, že musí mít klapky na očích a tlumiče sluchu,aby se náhodně neplašil a pak ty ho musíš umět ovládat,aby ti kůň důvěřoval. Samozřejmě, ochranné pomůcky sebou!
Doplňuji:
Jinak pokud jdete, tak můžete,ale pokud mu nasadíš kolečkového něco, tak nesmíte. To je jasné. jdeš nebo jedeš je rozdíl. je to jako se stezkou pěší a cyklistickou je to řešené značkami. Na pěší nesmíš mít kolečka. Na cyklistické nesmíš jít,ale musíš mít kolečka a jet. Pokud není kombinovaná stezka, pro obojí.