Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.duben 1:50

Pokud budete hrát venku, tisícovka určitě stačit nebude. Nejlepší volbou bude plynovka nebo elektrika, rozhodně ne hopup. Doporučuji firmu ASG a asi nejlepší volbou bude CZ 75, případně nějaký Glock. Nebo bych zauvažoval po celokovovém obalu, přeci jen se hrává v drsném prostředí a plast nevydrží dlouho. Pokud budete hrát v menších vnitřních prostorech (ne žádné bývalé továrny, sklady, to je moc velké), pak hopup bude dostačovat, ale zase nebrat žádnou čínu, obal hopupu (ta plastová trubička) se za chvíli rozpadá na dvě části, tam kde je slitá. Pokud chceš začít s nějakou jebkou, přestane Tě to bavit hned na začátku a zbytečně Tě to odradí. Je to krásná hra. Můžeš mi napsat PM, můžu se někdy přidat :)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.duben 3:23

Pokud budete hrát venku, tisícovka určitě stačit nebude. Nejlepší volbou bude plynovka nebo elektrika, rozhodně ne hopup. Doporučuji firmu ASG a asi nejlepší volbou bude CZ 75, případně nějaký Glock. Nebo bych zauvažoval po celokovovém obalu, přeci jen se hrává v drsném prostředí a plast nevydrží dlouho. Pokud budete hrát v menších vnitřních prostorech (ne žádné bývalé továrny, sklady, to je moc velké), pak hopup bude dostačovat, ale zase nebrat žádnou čínu, obal hopupu (ta plastová trubička) se za chvíli rozpadá na dvě části, tam kde je slitá. Pokud chceš začít s nějakou jebkou, přestane Tě to bavit hned na začátku a zbytečně Tě to odradí. Je to krásná hra. Můžeš mi napsat PM, můžu se někdy přidat :)
Doplňuji:
Zapoměl jsem dodat, musíš počítat s další investicí – ochranné brýle, bez nich bych rozhodně nehrál! A také je potřeba počítat s nějakým maskáčovým oblečením, pokud budete hrát v přírodě …