Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.duben 1:25

Kamarád má neziskovku (cvičí psy), spolupracuje s útulky tak, že oni mu dodají vhodné psy pro výcvik, mají domlouvenou nějakou spešl cenu, protože odebírá častěji. Když se v průběhu výcviku zjistí, že je pes nevhodný, vrátí jej v pohodě do útulku, což by jinak nešlo. Proto jakoby ta spolupráce :)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.duben 4:08

Kamarád má neziskovku (cvičí psy), spolupracuje s útulky tak, že oni mu dodají vhodné psy pro výcvik, mají domlouvenou nějakou spešl cenu, protože odebírá častěji. Když se v průběhu výcviku zjistí, že je pes nevhodný, vrátí jej v pohodě do útulku, což by jinak nešlo. Proto jakoby ta spolupráce :)
Doplňuji:
ivzez: zajímalo by mě, které NO máš na mysli, pro které postižené. Neoritentuji se v těch, které se třeba věnují vozíčkařům, hluchým apod., ale třeba pro nevidomé. Takových je více, kamarád má jednu z nich. Ano, tohle je konkurence, každý chce více klientů, soutěží. Nevím jak jinde, ale kamarád to pro zisk nedělá (jinak by nedělal za pár šupů maséra apod.). Všechny prostředky vrací zpět do organizace. Asi tak.