Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.březen 0:17

Pokud vyndáte metly po domíchání těsta (ještě před pečením), budete mít chléb (i) bez děr.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.březen 0:34

Pokud vyndáte metly po domíchání těsta (ještě před pečením), budete mít chléb (i) bez děr.
Doplňuji:
Nepovažuji za nikterak složité, sáhnout (u tohoto typu) do těsta pro dvě vrtule… sundáte je z hřídelek a je to. Nebo si vyberte typ, u kterého je míchání těsta řešeno jinak, např. hnětacími háky… nebo prostě dejte dírám v chlebu šanci ;)

Před koupí pekárny jsou myslím podstatnější detaily, které je třeba zohlednit při konečném výběru konkrétního typu…než díry v upečeném bochní(č)ku …např. velikost chlebové formy nebo forem, právě způsob míchání, možnost horního ohřevu (ohřev víka) atd.