Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.březen 7:47

Je to sice otravné, ale od známé, která v krámě dělá vím, že tam na ně dost šlapou, pokud neosloví každého zákazníka a do toho ještě musí plnit denní limit. Je to zvláštní, ale ono to pak na těch tržbách jde dost poznat, než když tam jen předělávají krám. No a pokud limit nesplní, nejsou prémie a holky odcházejí s (krásnými) 10500,– čistého. :) Takže se nedivme, že jsou někde tak vtíraví. Pravda je, že to je spíše vina manažerů té firmy.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.březen 7:50

Je to sice otravné, ale od známé, která v krámě dělá vím, že tam na ně dost šlapou, pokud neosloví každého zákazníka a do toho ještě musí plnit denní limit. Je to zvláštní, ale ono to pak na těch tržbách jde dost poznat, než když tam jen předělávají krám. No a pokud limit nesplní, nejsou prémie a holky odcházejí s (krásnými) 10500,– čistého. :) Takže se nedivme, že jsou někde tak vtíraví. Pravda je, že to je spíše vina manažerů té firmy.
Doplňuji:
…a když na to holka nemá povahu a nikoho nechce otravovat, za nedlouho už se s ní loučí a na její místo šupem naskočí jiná. Tak to dneska chodí. Neděláš jak máš, můžeš jít. Za ty prachy tu máme dalších deset zájemkyň.