Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.únor 17:13

Upřímně, jsem vdaná 15 let , dvacet let jsme spolu. Musíte si vše říct i když to někdy bolí a zraní toho druhého, pak se snadněji i komunikuje. Pokud komunikovat nebudete, vztah bude ohrožen a rozpadne se. Je to o vzájemných kompromisů, ne jen o ústupcích z jedné strany ta druhá strana je pak ze všeho zmatená, pokud netuší která bije. A říkat ženě , že bez ní memůžeš být, pokud to tak necítíš to není vůči ní fér, a to ani z lítosti. Hodí ti to pak na hlavu se vším okolo.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.únor 17:15

Upřímně, jsem vdaná 15 let , dvacet let jsme spolu. Musíte si vše říct i když to někdy bolí a zraní toho druhého, pak se snadněji i komunikuje. Pokud komunikovat nebudete, vztah bude ohrožen a rozpadne se. Je to o vzájemných kompromisů, ne jen o ústupcích z jedné strany ta druhá strana je pak ze všeho zmatená, pokud netuší která bije. A říkat ženě , že bez ní memůžeš být, pokud to tak necítíš to není vůči ní fér, a to ani z lítosti. Hodí ti to pak na hlavu se vším okolo.
Doplňuji:
pardon- kompromisech. K druhé části dotazu, kde bereš jistotu, že si žena ve vztahu nebude dělat co chce? Zase je to o kompromisech, ale i důvěře ona ji musí cítit a ty také, jinak tento vztah postrádá smysl. Vzájemná důvěra je velmi důležitá.