Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.leden 3:35

Otázka jak pro mě stvořená :) Podle mě je vesmír nekonečný ve všech rozměrech.. jak v délkách,hloubkách tak v čase … Existují věci větší než např lidi od planet přes sluneční soustavy,gala­xie,seskupení galaxií atd atd .. a jsou věci také menší přes mikrobi,dna,mo­lekuly,atomy,e­lektrony až přes neutrina .. každá zdánlivě pevná hmota není ve výsledku hmota ale jen energie/infor­mace/záření/vlně­ní nebo pohyb .. těžko to popsat. Svět je obrovský otazník který je zábava rozkývat .. stačí k tomu pouhé racionální myšlení … ta to dělám já ;)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.leden 3:45

Otázka jak pro mě stvořená :) Podle mě je vesmír nekonečný ve všech rozměrech.. jak v délkách,hloubkách tak v čase … Existují věci větší než např lidi od planet přes sluneční soustavy,gala­xie,seskupení galaxií atd atd .. a jsou věci také menší přes mikrobi,dna,mo­lekuly,atomy,e­lektrony až přes neutrina .. každá zdánlivě pevná hmota není ve výsledku hmota ale jen energie/infor­mace/záření/vlně­ní nebo pohyb .. těžko to popsat. Svět je obrovský otazník který je zábava rozkývat .. stačí k tomu pouhé racionální myšlení … ta to dělám já ;)
Doplňuji:
Nevím zda li měl Einstein pravdu ale relativita znamená že nemůžete nikdy o něčem tvrdit že je něco např. nejrychlejší,nej­větší,nejtvrdší,nej­vzdálenější,nej­těžší až po nejmenší protože musíte nejprve říci s čím to srovnáváte a to je velice podstatné.