Odpověděl/a – 27.leden 23:18
Na Vitalii je nějaká sada článků o kávě a tam právě odborník říkal, že supermarketová káva je stará. Vadí jak to, že leží dlouho pomletá, tak ale i to, že leží dlouho upražená. Neprodyšné obaly a dusíkové atmosféry jsou asi málo účinné. Nemáš možnost si zajít do nějaké kávové speciálky? U nás ve městě je Oxalis, myslím že by to mohlo být po celé republice, taky tu máme jednu kavárnu, kde si myslím praží kávu sami (a pokud ne, tak je opravdu hodně čerstvá). V tom Oxalisu vím, že často nějaký druh kávy dojde a pak ho chvíli (nebo déle) nemají, tudíž ho opravdu nemívají moc skladem, vše je čerstvé.
Odpověděl/a – 27.leden 23:59
Na Vitalii je nějaká sada článků o kávě a tam právě odborník
říkal, že supermarketová káva je stará. Vadí jak to, že leží dlouho
pomletá, tak ale i to, že leží dlouho upražená. Neprodyšné obaly a
dusíkové atmosféry jsou asi málo účinné. Nemáš možnost si zajít do
nějaké kávové speciálky? U nás ve městě je Oxalis, myslím že by to
mohlo být po celé republice, taky tu máme jednu kavárnu, kde si myslím
praží kávu sami (a pokud ne, tak je opravdu hodně čerstvá). V tom Oxalisu
vím, že často nějaký druh kávy dojde a pak ho chvíli (nebo déle)
nemají, tudíž ho opravdu nemívají moc skladem, vše je čerstvé.
Doplňuji:
mosoj, ta reportáž, cos na ni dal link, mě pěkně nakrkla… tak pán
superodborník a superbarista a testuje zase ty rok staré pytlíky z marketu,
i když teda díkybohu aspoň znkové kávy, ne mleté. Ach jo…