Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.leden 14:42

Nezměkne, také přidávám trochu cukru, chutná mi to více. Na Vánoce jsem dělala utopence i pro zetě a velmi si je pochvaloval. Také se divil, proč jsou lepší (nepřidával nikdy cukr).
Cibule naopak změkne, když ji promneš se solí. Tohle dělám s cibulí do bramborového salátu.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.leden 15:15

Nezměkne, také přidávám trochu cukru, chutná mi to více. Na Vánoce jsem dělala utopence i pro zetě a velmi si je pochvaloval. Také se divil, proč jsou lepší (nepřidával nikdy cukr).
Cibule naopak změkne, když ji promneš se solí. Tohle dělám s cibulí do bramborového salátu.
Doplňuji:
www, technicky vzato cibule se bude chovat asi jako okurka. Nakladačky můžeš mít krásně křupavé, pokud je nepřevaříš. Cukrem v nálevu to není, ale rozhodně teplotou.
Zkus použít jiný druh cibule. I toto by mohl být důvod, proč není křupavá.
Přidávám k cibuli pokaždé ještě na nudličky nakrájenou jednu zeleninovou papriku a ta křupe opravdu spolehlivě, ačkoliv zálivku používám vždy hodně horkou.
Napadá mne ještě, že problém může být v koncentraci octa. Zkus ho přidat.