anonym
Odpověděl/a – 10.leden 14:42
Nezměkne, také přidávám trochu cukru, chutná mi to více. Na Vánoce
jsem dělala utopence i pro zetě a velmi si je pochvaloval. Také se divil,
proč jsou lepší (nepřidával nikdy cukr).
Cibule naopak změkne, když ji promneš se solí. Tohle dělám s cibulí do
bramborového salátu.
anonym
Odpověděl/a – 10.leden 15:15
Nezměkne, také přidávám trochu cukru, chutná mi to více. Na Vánoce
jsem dělala utopence i pro zetě a velmi si je pochvaloval. Také se divil,
proč jsou lepší (nepřidával nikdy cukr).
Cibule naopak změkne, když ji promneš se solí. Tohle dělám s cibulí do
bramborového salátu.
Doplňuji:
www, technicky vzato cibule se bude chovat asi jako okurka. Nakladačky můžeš
mít krásně křupavé, pokud je nepřevaříš. Cukrem v nálevu to není,
ale rozhodně teplotou.
Zkus použít jiný druh cibule. I toto by mohl být důvod, proč není
křupavá.
Přidávám k cibuli pokaždé ještě na nudličky nakrájenou jednu
zeleninovou papriku a ta křupe opravdu spolehlivě, ačkoliv zálivku
používám vždy hodně horkou.
Napadá mne ještě, že problém může být v koncentraci octa. Zkus ho
přidat.