Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.leden 12:41

Víte, Ignáci, co se říká? „Komu není z hůry dáno, v apatice nekoupí.“ Dnešní lidé se bohužel co se sexu týče občas chovají dost hloupě. Ze sexu se stala dobrovolně povinná zábava a lidem občas jaksi nedochází, že ono to vlastně je k plození potomstva a už moc nepřemýšlí nad tím, co by dělali, kdyby to potomstvo náhodou fakt zplodili. Všude se dnes lze dočíst, že kondom není moc spolehlivý způsob antikoncepce, takže spoléhat jenom na něj je trošilinku pošetile, že. Pokud tedy žena z nějakého důvodu nebere hormonální antikoncepci, a děti z nějakého důvodu nechtějí, tak si musí holt oba dávat pozor. Existují i jiné způsoby, jak početí zabránit, ale vyžaduje to určitou disciplínu a respekt z obou stran. Vyspat se spolu a pak zjistit, že guma praskla a teprve potom přemýšlet, co s následky, je blbost. A za blbost se platí.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.leden 12:48

Víte, Ignáci, co se říká? „Komu není z hůry dáno, v apatice nekoupí.“ Dnešní lidé se bohužel co se sexu týče občas chovají dost hloupě. Ze sexu se stala dobrovolně povinná zábava a lidem občas jaksi nedochází, že ono to vlastně je k plození potomstva a už moc nepřemýšlí nad tím, co by dělali, kdyby to potomstvo náhodou fakt zplodili. Všude se dnes lze dočíst, že kondom není moc spolehlivý způsob antikoncepce, takže spoléhat jenom na něj je trošilinku pošetile, že. Pokud tedy žena z nějakého důvodu nebere hormonální antikoncepci, a děti z nějakého důvodu nechtějí, tak si musí holt oba dávat pozor. Existují i jiné způsoby, jak početí zabránit, ale vyžaduje to určitou disciplínu a respekt z obou stran. Vyspat se spolu a pak zjistit, že guma praskla a teprve potom přemýšlet, co s následky, je blbost. A za blbost se platí.
Doplňuji:
Jinak o tom, kdo a nakolik bude platit výživné na případné potomstvo, rozhodují ještě i další detaily. Např. to, jestli je otec uveden v rodném listě. Pokud ne, neplatí alimenty nikdo, pokud ano, určuje jejich výšku soud, nikoliv gumárenský průmysl.