Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.prosinec 19:48

tohle dělaj maintenance servisy, když chceš sklízet ze stolu během otvíračky, hledej servis u portoriků, když chceš vařit, hledej u mexiků a když chceš umývat kuchyń, hledáš u poláků. Mluvím o AM žrádelnách, třeba friday´s atd, u talošů, řeků, ťamanů atd to neplatí, ti zaměstnaj svoje lidi ..když chceš jezdit taxikem, hledej u arabů a když chceš hlídat v outletu, hledej u indů. Nebo hledej práci jinak, ale pošlou tě tam, jak jsem ti to napsal ,)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.prosinec 20:00

tohle dělaj maintenance servisy, když chceš sklízet ze stolu během otvíračky, hledej servis u portoriků, když chceš vařit, hledej u mexiků a když chceš umývat kuchyń, hledáš u poláků. Mluvím o AM žrádelnách, třeba friday´s atd, u talošů, řeků, ťamanů atd to neplatí, ti zaměstnaj svoje lidi ..když chceš jezdit taxikem, hledej u arabů a když chceš hlídat v outletu, hledej u indů. Nebo hledej práci jinak, ale pošlou tě tam, jak jsem ti to napsal ,)
Doplňuji:
krom konstruction můžeš ještě zkusit landscaping, pokud se ti nechce do kuchyně, ale to musíš zase taktéž za kakroučema- tedy mexikama a jestli chceš v noci hlídat store, jdeš zase za polákem ..a to je tak vše, co tam můžeš dělat. Ale zapomeň, že přijdeš za majitelem čehokoli a on s tebou probere práci ,)