Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.prosinec 21:38

Pokud máš zelenou kávu jde pražit i doma na sporáku. Naši jí po válce někde sehnali. A tak se pražila na velké litinové pánvičve, jinak průmyslová pražírna používá skoro stejný postup. Velká litinová pánev o průmněru 2 až 3 metry která se otáčí a káva se na ní prohřívá.Lopatka jí při otáčení promíchává. Jinak jsou i bubnové velko pražicí bubny.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.prosinec 21:41

Pokud máš zelenou kávu jde pražit i doma na sporáku. Naši jí po válce někde sehnali. A tak se pražila na velké litinové pánvičve, jinak průmyslová pražírna používá skoro stejný postup. Velká litinová pánev o průmněru 2 až 3 metry která se otáčí a káva se na ní prohřívá.Lopatka jí při otáčení promíchává. Jinak jsou i bubnové velko pražicí bubny.
Doplňuji:
Pražírna kávy ve Vídni mívá pro zájemce exkurze. Jistě bude mít na netu nějakou reklamu.